Wednesday, February 27, 2019

Panduan Borong Online 200% Lengkap A to Z di Malaysia

Zaman sekarng ni business online makin meluas.. byk platform yg blh digunakan.
.
Utk menjadi peniaga online yg maju kena belajar belajar dan belajar.
.
Ramai yg nak buat business online tp masih blm tahu cara yg mudah dan jimat dgn mengeluarkan modal yg sedikit.
.
Bagaimana caranya? Kami blh bantu dgn adanya ebook ni “klik link” πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡




Business Di Shopee

Ramai yang membeli di Shopee tp ramai yg tahu mcm mana nak menjual di Shopee.
.
Semua platform sy gunakan. Termasuk Shopee. Apa yg best di Shopee? Kenapa Shopee?
.
Menjual di Shopee tak perlu :
❌ SSM
❌ Akaun semasa
✅ Cara sgt mudah. ❌ perlu layan customer yg meleret2 tu pon blm tentu beli πŸ˜…
✅ upload produk je
✅ packing brg trs pos je πŸ₯°
✅ yg paling best, tgh melayan anak2 πŸ‘¦πŸΌπŸ§’ tgh tonton wayang 🎞 ke.. sales masuk πŸ₯° best ke best
✅ jadi DS pon blh berniaga πŸ’°
.
✅ sekarang ada produk? Blh jer.. tambahkan lagi produk lg lah best berniaga.
.
Nak cari produk? Nak belajar teknik nye?
Jom belajar dapatkan panduan lengkap dgn segera. Semua ada di Ebook. Sy ajarkan klik segera ☺️ πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Tuesday, December 11, 2018

Saturday, December 8, 2018

EFFENZEE MYRACLE LOTION


Hi semua...

Hari ni Kak Potpet nak kongsi rezeki pada semua... di mana jika ko org beli 2 tube losyen Effenzee Myracle ni Kak Potpet akan bagi free 1 tali pita pengukur. Jadi ko org blh lah guna sebelum sapu losyen ni k. 

Dari situ ko org akan dapat tahu perbezaan inci yang kurang sebelum sapu losyen k. Jadi ko org akan risau bila inci naik...hehehe...

Selamat mengguna...

EPHYRA LIPS πŸ’‹








EPHYRA CREAM TO MATTE LIP COLOR πŸ‘‰πŸΌLIQUID LIPSTICK EPHYRA JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI... 😍 SEBABNYA? 

πŸ’‹ Harga Berbaloi - HANYA RM30.00 sahaja. Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30.00 - confirm Puas Hati! 

πŸ’‹ Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips! 

πŸ’‹ Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik! 

πŸ’‹ Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali. 

πŸ’‹ Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir! 

πŸ’‹ Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas. 

πŸ’‹ 8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh! 

πŸ’‹ With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! . RAMAI YG TERTUNGGU2 EPHYRA LIPS - dgn 10 warna yang GOJESS utk semua warna kulitπŸ‘‰πŸΌ

πŸ’„WHISPER NUDE 
πŸ’„AMBER ROSE 
πŸ’„PINK PEONY 
πŸ’„SCARLETT PLUM 
πŸ’„RED KISS Warna BARU!!

πŸ’„MADLY BROWN 
πŸ’„SUMMER BLAZE 
πŸ’„CRANBERRY QUINN 

πŸ‘„ TAFFY PINK 
πŸ‘„ LOLLY PEACH 

NEW COLOR 2018 :

πŸ‘„ RUBY CHIC 
πŸ‘„ KATY CHERRY 

NEW COLOR 2019 :

πŸ‘„ CORAL LILY 
πŸ‘„ SPRING DALIA 
πŸ‘„ LIL’ PUMPKIN

Thursday, November 8, 2018

LOTION KAPUR SIREH BY BIDAN LIZA




Bahan kandungan : 

Kapur Sireh, Limau Nipis, Air Mawar, Minyak Zaitun dan Halia Berdaftar dengan KKM 

Fungsi :- 
✔ mengempiskan perut buncit 
✔ menghilangkan parut dan selulit 
✔ membuang angin dalam badan 
✔ meruncingkan dagu yang berlapis (double chin) 
✔ mengurangkan sakit senggugut 
✔ mengurangkan sakit sendi dan otot.

Sesuai digunakan untuk ibu selepas bersalin tau. Jika X bersalin pon bagus untuk mengempiskan perut yang X bape nak slim. hehe...

Losyen tidak panas dan cepat meresap 

1 botol 100ml 

Order? Boleh je wasap Kak Potpet hokey... di https://www.wasap.my/+60126731910/LotionKapurSireh

Panduan Borong Online 200% Lengkap A to Z di Malaysia

Zaman sekarng ni business online makin meluas.. byk platform yg blh digunakan. . Utk menjadi peniaga online yg maju kena belajar belajar d...