Tuesday, December 11, 2018

Saturday, December 8, 2018

EFFENZEE MYRACLE LOTION


Hi semua...

Hari ni Kak Potpet nak kongsi rezeki pada semua... di mana jika ko org beli 2 tube losyen Effenzee Myracle ni Kak Potpet akan bagi free 1 tali pita pengukur. Jadi ko org blh lah guna sebelum sapu losyen ni k. 

Dari situ ko org akan dapat tahu perbezaan inci yang kurang sebelum sapu losyen k. Jadi ko org akan risau bila inci naik...hehehe...

Selamat mengguna...

EPHYRA LIPS ๐Ÿ’‹








EPHYRA CREAM TO MATTE LIP COLOR ๐Ÿ‘‰๐ŸผLIQUID LIPSTICK EPHYRA JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI... ๐Ÿ˜ SEBABNYA? 

๐Ÿ’‹ Harga Berbaloi - HANYA RM30.00 sahaja. Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya rm30.00 - confirm Puas Hati! 

๐Ÿ’‹ Light Weight / Rasa Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips! 

๐Ÿ’‹ Smooth & Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik! 

๐Ÿ’‹ Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali. 

๐Ÿ’‹ Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama; tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir! 

๐Ÿ’‹ Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS CREAMTOMATTELIPCOLOR diperkayakan dgn JOJOBA OIL & VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas. 

๐Ÿ’‹ 8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh! 

๐Ÿ’‹ With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! . RAMAI YG TERTUNGGU2 EPHYRA LIPS - dgn 10 warna yang GOJESS utk semua warna kulit๐Ÿ‘‰๐Ÿผ

๐Ÿ’„WHISPER NUDE 
๐Ÿ’„AMBER ROSE 
๐Ÿ’„PINK PEONY 
๐Ÿ’„SCARLETT PLUM 
๐Ÿ’„RED KISS Warna BARU!!

๐Ÿ’„MADLY BROWN 
๐Ÿ’„SUMMER BLAZE 
๐Ÿ’„CRANBERRY QUINN 

๐Ÿ‘„ TAFFY PINK 
๐Ÿ‘„ LOLLY PEACH 

NEW COLOR 2018 :

๐Ÿ‘„ RUBY CHIC 
๐Ÿ‘„ KATY CHERRY 

NEW COLOR 2019 :

๐Ÿ‘„ CORAL LILY 
๐Ÿ‘„ SPRING DALIA 
๐Ÿ‘„ LIL’ PUMPKIN

Thursday, November 8, 2018

LOTION KAPUR SIREH BY BIDAN LIZA




Bahan kandungan : 

Kapur Sireh, Limau Nipis, Air Mawar, Minyak Zaitun dan Halia Berdaftar dengan KKM 

Fungsi :- 
✔ mengempiskan perut buncit 
✔ menghilangkan parut dan selulit 
✔ membuang angin dalam badan 
✔ meruncingkan dagu yang berlapis (double chin) 
✔ mengurangkan sakit senggugut 
✔ mengurangkan sakit sendi dan otot.

Sesuai digunakan untuk ibu selepas bersalin tau. Jika X bersalin pon bagus untuk mengempiskan perut yang X bape nak slim. hehe...

Losyen tidak panas dan cepat meresap 

1 botol 100ml 

Order? Boleh je wasap Kak Potpet hokey... di https://www.wasap.my/+60126731910/LotionKapurSireh

PINK LADY BODY PERFECTION



Pink Lady Body Perfection ialah suppliment khas untuk orang yang ingin kekal dalam mencantikkan diri,membesarkan payudara dan mengetatkan miss v.

Dengan herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalamnya diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon.

Kulit kelihatan cantik dan gebu apabila diamalkan Pink Lady Perfection seawal 1 minggu penggunaan.

Khusus untuk wanita - Khusus untuk wanita yang mementingkan penampilan yang cantik & menawan.

Hanya 2 biji sehari - Di makan 2 biji setiap pagi selepas sarapan.

Selamat di gunakan - Pink Lady dihasilkan daripada 100% bahan yang selamat dan tiada kesan sampingan.

Di yakin halal - Memperolehi Sijil Halal oleh JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti.

Berkualiti tinggi - Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE.

Helba bermutu tinggi - Dihasilkan melalui penyelidikan dengan Bahan Hrba 100% bermutu tinggi.


Tips menambah keberkesanan :

- Elakkan mengambil kafein (air teh, kopi, minuman bergas).

- Kurangkan makanan berminyak.

- Jangan di ambil bersama air kopi atau teh.

- Kelebihan minum air suam, air soya, makan buah-buahan dan sayur-sayuran


UNTUK ORDER PINK LADY KLIK SINI...HOKEY KESAYANGAN KAK POTPET SEMUA.. ๐Ÿ˜‰

SALES 12.12!!!!

SALES 12.12!!! Sales 12.12 bermula 12.00 am - 11.59 pm uols.... CEPAT! CEPAT JGN LEPASKAN PELUANG UNTUK DAPATKAN HARGA MURAH!!...