Tuesday, October 16, 2018

2019 : TAHUN UNTUK SEO

Hi, ko org...Kak Potpet nak bagi tahu skt pada seller2 online kat luar sana.... 
Semalam Kak Pot Pet baca berita Utusan (16/10/18) Tahun 2019 : Tahun Untuk SEO 😲

Jadi daripada sekarang ko org kena get ready tawan Google. Bagi keyword ko org naik di front page Google. Takan nak duk keyword kat page yang belakang2 kan... 

Kak Potpet pon skrg tgh duk pulun naik kan keyword akk ni ha... Sbb zaman sekarang org org meniaga guna Google. Pembeli skrg dah bijak, dia org akan buat research dulu sebelum membeli. Contohkan diri kita sendiri je kan? Aper2 sikit nak search kat Google kan.

Jadi Kak Potpet nak bagi tahu tahun 2019, Kelas2 SEO akan dikenakan caj yang tinggi. Besar kemungkinan dalam ribu-ribu pon ader.... Kak Potpet dah hadir kelas SEO yang caj sgt2 murah iaitu RM250 je. Ilmu yang sama mcm kelas SEO yang beribu-ribu. 

Ko org kena ambik peluang ni cepat2.. sekali lagi Kak Potpet nak ingatkan.."Kelas SEO akan jadi mahal" Nasihat Kak Potpet masuk kelas SEO skrg! Tawan Google daripada sekarang! Jgn tunggu2!

Keratan Akbar Utusan, Selasa 16/10/18




Monday, October 15, 2018

TESTIMONI LENTIK DARA

Dia orang ni dah berjaya turunkan berat badan dengan Lentik Dara tau...








LENTIK DARA



Ko orang nak tahu tak??


Lentik Dara ni di rumus dari sumber alami, tiada bahan kimia serta terdapat campuran makanan sunnah. 

Lentik Dara ni kategori makanan bukan ubatan. Ia juga selamat untuk ibu yang sedang menyusukan bayi tau. 

Cara makan nya;

1 sudu pagi sebelum sarapan
1 sudu malam sebelum tidur

Untuk diet extreme ambil 2 sudu pagi sebelum sarapan dan 2 sudu malam sebelum tidur. Hokeyy...

PROMOSI EFFENZEE

Ko org..Promosi 1st Anniversary

Nak bagi tahu kat ko org semua, sempena Ulang Tahun yang pertama, Effenzee ader buat promosi tau.. Mulai hari ini 15hb Oktober - 15 November 2018. Dapatlah less -20%. Untong tau. Jadi cepat-cepat grab losyen dan detox. Jgn lambat-lambat lak..takot stock habis kang susah Kak Potpet nak cekau kan utk ko org 😃



CERITA SAT NA....

Calebrate Birthday Mr. Potpet

Nak cerita sikit pasal hal kat uols. 

Semalam, Kak Potpet 1 family celebrate birthday Mr Potpet kat Hotel Muzafar. Memandangkan semalam ader retis Datuk Fizz & Datin Almi... Kak Potpet heret dia org kejap menyanyi lagu "Allah Selamatkan Kamu" utk Mr. Datuk & Datin sgt lah spotting tau...dia melayan je kt org ni... 


Org yang paling teruja jumpa Datuk Fizz dan Datin Almi ialah mak mertua Kak Potpet 😄 Mak siap cakap kat Datuk Fizz "Makcik minat kamu sgt tau.." 😁 Balik2 cakap "Kang mak nak ambk gambar dgn Datuk Fizz..ko jgn lupa ambik kan gambar mak tau.." hehehe...



Dalam sebuk2 tu... Kak Potpet dpt wasap drp new customer, mintak COD Losyen Effenzee & Drinxtox Effenzee petang tu jugak.

Lepas je habis majlis, Kak Potpet bergegas COD brg kat customer. Terima kasih byk2 kat customer kesanyangan yang sanggup tunggu Kak Potpet lewat ptg tu. 

Alhamdulillah sgt2 rezeki Kak Potpet dpt jumpa retis Datuk Fizz & Datin Almi, dapat hepi kan mak ayah serta mak metua. Dalam masa yang sama dapat close sales. Tak lupa juga Kak Potpet hadiahkan kat Datin Almi Losyen Effenzee utk dia. Almaklumlah kan, org peknen kaki mesti sakit2 mudah2an Datin pakai, kuranglah sakitnye. Nanti lepas bersalin blh guna utk buangkan angin dalam badan. Semoga Datin Almi selamat bersalin bln Disember ni... 😁

Dan jualan selama 2 bulan yang Kak Potpet usahakan dapatkan Kak Potpet hadiahkan sesuatu yang di suka..Syukur. Rezeki Allah S.W.T. tak pernah salah alamat..




Thursday, October 11, 2018

EFFENZEE MYRACLE LOTION BUKAN UNTUK KURUS SAHAJA!

ABANG-ABANG DAN LOSYEN 

Eh,eh..Ni Kak Potpet nak bagi tahu yang abang-abang ni dah kurus tapi kenapa masih perlukan #losyenkurus ni ye.

Ok ni Kak Potpet nak cerita ye, abang-abang ni kerjanya lasak di bahagian maintenance lagi tau

Dengan kerja lewat malam kadangkala sampai ke pagi angin masuk badan memang sukar di sangkal lagi.

Bila sapu EML sedap je rasa angin keluar..tak terkata. Baru lah lega,tidur pun lebih lena

Nak dapatkan #EffenzeeCodMelaka Kak Potpet lah trusted seller nya

Meh wasap Kak Potpet http://www.wasap/+60126731910/LosyenSejukEffenzee Kita pon boleh kenal-kenal & keep in touch selalu dengan Kak Potpet.....




Wednesday, October 10, 2018

EFFENZEE MYRACLE LOTION UNTUK IBU SELEPAS BERSALIN

KULIT LIMAU ATAU SELULIT??

Masalah strecth mark dan selulit sering menghantui ibu-ibu selepas bersalin mahupun mereka yang mengalami masalah berat badan
.
Tetapi kini ibu-ibu bakal tersenyum riang apabila Losyen Effenzee Myracle mampu atas masalah yang di hadapi
.
Bahan anti-selulit atau stretch mark ini di adunkan khas di dalam #LosyenKurusAjaib membuatkan anda bukan hanya hilang selulit tetapi mampu menghilangkan lemak dengan sejuk
.
Hanya sapu 2 kali sehari In Shaa Allah masalah selulit,stretch mark mahupun parut dapat di atasi.
.
Rata-rata yang menggunakan #effenzeemyracle sangat sukakannya kerana kesannya dan tindak balas yang sangat cepat
.
Berminat? Sila wasap Kak Potpet segera ye sayang-sayang semua...




2019 : TAHUN UNTUK SEO

Hi, ko org...Kak Potpet nak bagi tahu skt pada seller2 online kat luar sana....  Semalam Kak Pot Pet baca berita Utusan (16/10/18) Tahun ...